fbpx

student 2024

Student 2024

Så er det snart sommer og studenterne skal fejres. 

Champagnen skal poppes og der skal holdes studenterarrangementer.

Vi laver igen i år mad til receptionen eller studenterfesten.

Så når familien kommer forbi på den store dag eller vennerne skal fejres med fest, så har vi maden. 

alt maden kan spises stående

vælg mellem reception eller mættende måltid

delikate små hapsere

Levering hjem til jer

Mad og kærlighed

gæst til egen fest

Bestil her

Udfyld formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01

Studenter Tapas

fingerfood til receptionen
  • Måltidet i bruger til hyggen i haven/huset om eftermiddagen når jeres student/studine har fået hue på og i samler familie og venner
  • Anrettet på pæne stentøjsfade lige til at sætte på bordet. 
  • kan spises med lille tallerken, gaffel og serviet

MENU

Friteret rejer – limemayo

Mini Poke – tun – edammame – annanas – goma – teriaky – avokado

Cous cous salat – grillet grønt – saltede mandler – tranebær

“veggie” Dumblings chili tomat/lime dressing

“Arancini” Risottokugle – parmesan – urtemayo

Roasted peber hummus -bolcher beder – mini agurk – små gulerod – crostini

Kodhævet surdejsbrød (skæres af kunde)

Kyllinge crisp – chilimayo – Teriaky

Panna cotta – hvid chokolade – bærkompot

Kodhævet surdejsbrød

Levering i hele storkøbenhavn

Bestil senest 1 uge før

Du kan ændre kuvertantal helt frem til en uge før

Anrettes på stentøjsfade

Studenter middag

tapas middag før festen
  • Måltidet i bruger til studenterfesten
  • Anrettet på pæne stentøjsfade lige til at sætte på bordet.
menu

Pocheret færøsk laksefilet – cremet citron mousseline creme – blomkåls crudite – wasapi karse

Crispy chili rejer – Lime emultion – (lunt)

Sortfodskinke – Spansk tørret iberico gris – parmesan flager

Crispy hvidløgs kyllingefilet – Chilimayo – Teriaky (lunt)

Vega balls- Mild tomatsauce – Confiteret svampe-parmesan (lunt)

Blommetomat – Buratta ost – Basilikum – grillet peber -rucolla

Skiver af stegt dansk kalvekød – Romesco creme

Hvid chokolade pannacotta med bærkompot og revet chokolade

Chokolademousse-tærte – Bær – Mørk nøddecrumble

Brød – Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel

Studenter reception

  • Måltidet i bruger til receptionen når jeres student/studine har fået hue på og i samler familie og venner
  • Anrettet på pæne stentøjsfade lige til at sætte på bordet. 
  • Kan spises med lille tallerken, gaffel og serviet

MENU

Friteret rejer – limemayo

Mini Poke – tun – edammame – annanas – goma – teriaky – avokado

Cous cous salat – grillet grønt – saltede mandler – tranebær

“Veggie” Dumblings chili tomat/lime dressing

“Arancini” Risottokugle – parmesan – urtemayo

Roasted peber hummus -bolcher beder – mini agurk – små gulerod – crostini

Kyllinge crisp – chilimayo – Teriaky

Panna cotta – hvid chokolade – bærkompot

Kodhævet surdejsbrød

Studenter middag

  • Måltidet i bruger til studenterfest
  • Anrettet på pæne stentøjsfade lige til at sætte på bordet.
Menu

Pocheret færøsk laksefilet – cremet citron mousseline creme – blomkåls crudite – wasapi karse

Crispy chili rejer – Lime emultion – (lunt)

Sortfodskinke – Spansk tørret iberico gris – parmesan flager

Crispy hvidløgs kyllingefilet – Chilimayo – Teriaky (lunt)

Vega balls- Mild tomatsauce – Confiteret svampe-parmesan (lunt)

Blommetomat – Buratta ost – Basilikum – grillet peber -rucolla

Skiver af stegt dansk kalvekød – Romesco creme

Hvid chokolade pannacotta med bærkompot og revet chokolade

Chokolademousse-tærte – Bær – Mørk nøddecrumble

Brød – Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel

Billeder af menuen

Send os en forespørgelse

Ønsker du at vi ringer dig op, så vælg “ring mig op”. eller ring til os på +45 88 44 11 01

Levering i hele storkøbenhavn

Bestil senest 1 uge før

Du kan ændre kuvertantal helt frem til en uge før

Anrettes på stentøjsfade

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Vi sender faktura mandagen før arrangementet.

Faktura betales inden arrangement.

Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)

Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag. 

Vores chauffør bære maden ind til der hvor i skal bruge den

Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.

Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101

Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.

Alle Fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00

VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering

Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.

Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.

Alt maden er klar til servering når du modtager den

Du skal blot Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel

Komme Ske og gaffel i alle fadene

Kold levering: Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød

Varm levering: Du skal skære evt. kød

Skære det friskbagte brød

Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.

Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.

Om det er  en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. 

Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. 

Prisen for en kok er for minimum 4 timer.

kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker. 

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Har du nogen spørgsmål?

Ligger du inde med spørgsmål? Så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan kontakte os på:

Tlf: +45 88 44 11 01

mail: mad@thekitchen.dk

VI SERVERE OGSÅ...

Her finder du vores mest solgte cateringtilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.