Catering
3 Retters gourmet menu
Tallerkenanretning
Perfekt til gæster i weekenden eller andre hyggelige andledninger
Tun forret
- Rørt Tun Tartar af Yellow fin tun- chiliolie teriaky-shiso karse-avokado-skalotteløg-wasapi-æble
Gastro-kalvemørbrad Hovedret
- Stegt kalvemørbrad af kornfodret gastrokalv – knust kartoffel med vesterhavsost og brunet smør-karmalisseret selleripure-rødvins demiglace af kalvefond
Chokolade Desserten
- Lun chokoladefondant med blødene hjerte-blåbærparfait – mørk nøddecrumble – blåbærkompot
en lille gratis forkælelse fra kokken
inden jeres 3 retteres gourmet menu starter, vil vi gerne byde på en lille cannape
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
3 retters gourmet mad i egen restaurant.
Vi har forberedt alt vi kan og Menuen leveres som et nemt samlesæt med instrukser til opvarmning og anretning lige som vores Nytårskoncept. Det er selvfølgelig også muligt at booke en kok til at klare alt køkkenarbejdet.
mulige tilkøb
- Ekstra forret Tilkøb ret 70.-
Vitello tonnato med cremet tunsauce-parmesan-friteret kapers-citronolie .
- Ekstra forret Tilkøb ret 70.-
Cremet Jomfruhummerbisque med chilirejer, pesto og syltede tomat
- Vegetar hovedret byt ud 0 kr.
2 stk. krydret deller af quinoa-revet blomkål-edammame-citronpeber-kikærter med cremet tomatsauce, parmesan og krydderurter
-
Fiskehovedret byt ud 0kr.
Grillet færøsk laks med knust kartoffel med vesterhavsost, brunet smør karmalisseret selleripure og rødvinssauce
Menuen kan bestilles i perioden 1. Januar – 01. feb. 2023
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Det er muligt at bestille levering af menuen.
Alt er helt klart og menuen Leveres på pæne porcelænsfade.
Det varme mad leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris