3 RETTERS GOURMET MENU
3 RETTERS GOURMET MENU
PERFEKT TIL GÆSTER I WEEKENDEN ELLER ANDRE HYGGELIGE ANDLEDNINGER
Vi har forberedt alt vi kan og Menuen leveres som et nemt samlesæt med instrukser til opvarmning og anretning lige som vores Nytårskoncept. Det er selvfølgelig også muligt at booke en kok til at klare alt køkkenarbejdet. frokost, hygge eller reception.
Book en kok
Ved arrangementer over 20 personer anbefaler vi at booke en kok med til at tilberede og anrette maden.
Serverings personale
Det er også muligt at bestille vores erfarende servering personale.
1 stk. op til 20 personer. 2 stk. op til 40 personer o.s.v.
Bestil her
Udfyld formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01
Bestil senest 1 uge før
Levering i hele Storkøbenhavn
Nem guide til at varme og anrette menuen
Leveres i engangsemballage
Menuen
FORRETTER
Forret 1
Smør pocheret kulmulefilet med syrlig mousselin creme
Stegt spidskål med æble og dild, grøn olie og wasapi karse (i potte)
Forret 2
Tun cerviche af yellowfin tun, rødløg, lime, chili, agurk, peberfrugt (avokadocreme)
Wasapi urter
Forret 3
Kalve Carppacio med trøffelcreme og parmesan
HOVEDRET
HelStegt oksemørbrad med ”peberrub” (kunden skære selv)
Portvinsglace
Knust kartoffel med med urtesmør.
Sommer grønt 1 maj – 30 oktober: grønne asparge med glaceret perleløg
Vinter grønt 1 November – 30 April: Løgpure, confitret bøgehat og selleri
Fiske hovedret
Stegt kuller
Beurre blanch sauce, knasende kål af sawoy og spidskål
Ristede knuste pimonte hasselnødder
Og kartoffelbrud
DESSERT
Dessert 1
Vanilje Pannacotta serveret i glas med Rababer kompot og solbær pulver
Dessert 2
Lun chokoladefondant med blødene hjerte-blåbærparfait – mørk nøddecrumble – blåbærkompot
Dessert 3
Choko-Bar med passionsmousse, Hindbær, Nøddecrumble og solbær pure
EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden jeres 3 retteres gourmet menu starter, vil vi gerne byde på en lille cannape – Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
PRIS
TILKØB
-
Ekstra forret Tilkøb 70 kr.
Vitello tonnato med cremet tunsauce-parmesan-friteret kapers-citronolie .
-
Ekstra forret Tilkøb 70 kr.
Cremet Jomfruhummerbisque med chilirejer, pesto og syltede tomat
-
Vegetar hovedret Byt ud 0 kr.
2 stk. krydret deller af quinoa-revet blomkål-edammame-citronpeber-kikærter med cremet tomatsauce, parmesan og krydderurter
Dét er rart at vide
- Bestil nu og ret og betal op til 7 dage før
- På søndage er bestillinger begrænset bestillinger med minimum 40 kuverter
- Pris på evt. levering beregnes ved bestilling
Sådan tilbereder og anretter du maden
Bestil her
Bestil ved at udfylde formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01
Levering i hele storkøbenhavn
Bestil senest 1 uge før
Du kan ændre kuvertantal helt frem til en 5 dage før arrangementet
Anrettes på flotte stentøjsfade
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi sender faktura mandagen før arrangementet.
Faktura betales inden arrangement.
Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)
Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag.
Vores chauffør bære maden ind til der hvor i skal bruge den
Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.
Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101
Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.
Alle Fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00
VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering
Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.
Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.
Alt maden er klar til servering når du modtager den
Du skal blot Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
Komme Ske og gaffel i alle fadene
Kold levering: Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød
Varm levering: Du skal skære evt. kød
Skære det friskbagte brød
Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.
Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
Har du nogen spørgsmål?
Ligger du inde med spørgsmål? Så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan kontakte os på:
Tlf: +45 88 44 11 01
mail: mad@thekitchen.dk
VI SERVERE OGSÅ...
Her finder du vores mest solgte cateringtilbud