Social dining til privat arrangementer
TheKitchen – Få leveret lækkert Social Dining
Vi skaber en hyggelig og uformel ramme med social dining til private arrangementer som fødselsdage, middage med venner, jubilæer og andre særlige begivenheder.
Maden serveres som delevenlige retter, der samler gæsterne omkring bordet og skaber en afslappet stemning.
Vil I høre mere? Vi ringer gerne op til en gratis og uforpligtende snak, hvor vi sammen finder den rette menu og løsning til jeres arrangement.
- Bestil en uge før
- God mad
- Bar & drikkelse
- Servering
- Garderobe
- Pynt









Social dinning Menu
EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, peberfrugt og dild i sprød skal.
Allergener: gluten
1. SERVERING
Citron-pocheret færøsk laksefilet med sauce mousseline, crispy blomkål og crudite, ristede pimonte hasselnødder og microwasapi karse
Allergener: laktose, nødder
Marinerede kæmperejer vendt i hummerdressing med syltede æbler, plukket dansk hjertesalat og smørstegt rugbrødsknas.
Allergener: gluten og laktose
2. SERVERING
Stegt kyllingbryst med rosmarinpesto og citronskal.
Allergener: ingen
Grønne asparges med syltede cherrytomater, persillevinagrette og knust fetaost.
Allergener: laktose
3. SERVERING
Dansk Gastro kalvesteg vendt med persillemarinade.
Allergener: ingen
Cæsarsalat af miniromaine salat, høvlet 12 års parmesan, croutoner og The Kitchen cæsardressing.
Allergener: gluten, laktose
Små ovnstegte kartofler med citron, hvidløg og rosmarin.
Allergener: ingen
Kold Bearnaise-creme.
Allergener: Gluten
4. SERVERING
Rabarber-trifli i små glas med nødde-choco crumble, friske bær og vanillecreme,
Allergener: gluten, laktose
Menuen serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel.
Allergener: gluten
PRIS
Buffeten i moderne klæder
Her har du alt gastronomi til en hel aften eller frokost.
Vi har lavet en opdatering af den gamle buffet og taget det gode med og tilsat lidt af det nye.
Som noget nyt er Maden delt op i 4 serveringer som på restauranten. Vi lægger også op til at man nyder maden ved bordet i ro og mag.
Maden er anrettet til at servere ved bordet passende til antal personer.
tilkøb til menuen
-
Tilkøb Vitello tonatto tilkøb 55 kr. pr. kuvert
Tunsauce-parmesan-friteret kapers-citronolie
-
Opgrader til stegt oksemørbrad Upgrade 65 kr. pr. kuvert
Skift kalvestegen ud til oksemørbrad med persillemarinade til alle kuverter
-
Tilkøb stegt færøsk laks tilkøb 55 kr. pr. kuvert
Urtesmør og grillet citron
-
Tilkøb tomat buratta salat tilkøb 20 kr. pr. kuvert
La Treccia Buratta, sød grillet pimentfrugt, cremet pesto, små italienske tomater og saltristede pinjekerner
Hvad siger vores kunder
Michael Rantzau Rasmussen
Ejer
Bliv ringet op om en uforpligtende snak om catering, eller en prøvesmagning.
Vi står klar til at hjælpe jer med den perfekte cateringløsning til jeres næste private event – uanset om det er en fødselsdag, konfirmation, bryllup eller en hyggelig sammenkomst med familie og venner. Har I spørgsmål eller brug for sparring, tager vi gerne en gratis og uforpligtende snak. Sammen finder vi den menu og løsning, der passer bedst til jeres ønsker og budget
– helt uden pres eller forpligtelser.
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Det er muligt at bestille levering af menuen.
Alt er helt klart og menuen Leveres på pæne porcelænsfade.
Det varme mad leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi sender faktura mandagen før arrangementet.
Faktura betales inden arrangement.
Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)
Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag.
Vores chauffør bærer maden ind til der hvor i skal bruge den
Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.
Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101
Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.
Alle fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00
VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering
Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.
Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.
Alt maden er klar til servering når du modtager den
Du skal blot:
– Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
– Komme ske og gaffel i alle fadene
Kold levering:
– Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød
Varm levering:
– Du skal skære evt. kød
– Skære det friskbagte brød
Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.
Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
Catering til Privat - vi levere god mad og en god oplevelse
Når du står med huset fuld af gæster eller konferencen er gået i gang, skal du vide, at der er fuldkommen styr på maden. At den er lækkert lavet og flot anrettet. For selv om det er leveret udefra, må den jo gerne være lavet indefra, med kærlig hånd og sans for detaljen.