Catering
Social dinning
Fadservering
”NYHED”
Buffeten i moderne klæder
Her har du alt gastronomi til en hel aften eller frokost
Vi har lavet en opdatering af den gamle buffet og taget det gode med og tilsat lidt af det nye.
Som noget nyt er Maden delt op i 4 serveringer som på restauranten. Vi lægger også op til at man nyder maden ved bordet i ro og mag.
Maden er anrettet til at servere ved bordet passende til antal personer.
en lille gratis forkælelse fra kokken
Inden jeres 3 retteres gourmet menu starter, vil vi gerne byde på en lille cannape
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
1 servering
Vi starter med en hilsen fra havet
- Citron rimet laks – Ærte og ramsløg pure-knuste mandler
- Chili rejer – marineret salat – Lime emultion – sprød æble
- Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel
2 servering
Mark og fugl mødes
- Spidskålsalat-blomkålscrutdite-sprød agurk- tranebærknas-ymerdressing
- stegte danske kyllingbryster-rosemarinpesto
- Hjemmelavet sauce tartar
3 servering
Kildegården i Italien
- Kildegården kalvetyksteg-sousvide 48 grader, skæres af kunden (vi anbefaler)
- Grillet Grønne asparge-citron-persille vinagrette
- Italienske rosemarinbagte kartoffler
- kold Bearnaise creme-skalotteløg-chili-estragon
4 servering
Choko i Choko
- Trøffel chokokage-mørk nøddecrumble-bær-chokoskum
Vi kan selvfølgelig lave det som den buffet i kender, så siger i bare det.
byt ud eller tilkøb
Byt ud betyder: byt et tilsvarende emne ud i menuen
Tilkøb betyder: at man køber en ret mere til menuen
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Det er muligt at bestille levering af menuen.
Alt er helt klart og menuen Leveres på pæne porcelænsfade.
Det varme mad leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris