fbpx

Social dining

Skræddersyet fest

Vi er eksperter i fester ud af huset, og vi har leveret til private og til erhverv siden 1999.

Om I foretrækker en afslappet fest eller det mere eksklusive, så har vi den helt rigtige løsning – uanset om I ønsker at holde det i telt, i hjemmet, i et selskabslokale eller i haven.

Vi er med Jer hele vejen fra A-Z: fra første møde og ide-udveksling til udforming af menuen, og til tallerknerne bliver serveret på Jeres store dag.

Mød os til en kop kaffe i butikken

menu, mad, service, vin, blomster

Skriv jeres ideer og drømme

Bartender, dj o.s.v.

Mad og kærlighed

book kokke og tjener team

Bestil her

Udfyld formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01

Social dinning Menu

EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton

 

1. SERVERING
Citron-pocheret færøsk laksefilet med sauce mousseline, crispy blomkål og crudite, ristede istede pimonte hasselnødderog micro wasapi karse

Marinerede kæmperejer vendt i hummerdressing med syltede æbler, plukket dansk hjertesalat
og smørstegt rugbrødsknas

Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel


2. SERVERING
Rosmarinstegte kyllingebryster, danske Supreme

Grønne asparges med syltede cherrytomater, cremet feta, urtevinaigrette og sprød parmesan-knas

3. SERVERING
Dansk Gastro kalvesteg vendt med persille-marinade

Cesar salat af mini dansk romaine, 12 års parmesan, croutoner og the kitchen spicy cesardressing

Små ovnstegte kartofler med citron, hvidløg og rosmarin

Bearnaise-creme, serveres kold

4. SERVERING
Rig chokoladekage af 70% Valhrona, toppet med cremet bailey chokolademousse, 
nøddecrumble og friske hindbær

Eller

Rabarber-trifli i små glas med nødde-choco crumble friske bær og vanillecreme 

Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel

vegetarmenu

EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton

1. SERVERING
Vegan lox af rimet og grillet gulerod med røget paprika, cremet citron-soya mousselinsauce,
ristede pimonte hasselnødder og skud af micro green wasapi karse 

Grillet sprød hjertesalat med grillet pistache-creme, citron
og flagesalt, tørret kornblomst-ost og saltristede pistachekerner

Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel

2. SERVERING
Chili sin carne spring roll med linser, ristede kikærter, søde kartofler, chili og purløgsmayo

Blancherede grønne asparges med olivenolie, soya-aioli med fermenteret sesam

Syltede små bagte tomater med persille

3. SERVERING
Quinoa-kugler med blomkål, edamame og sellerifrø

Tomat-raqout med basillikum og cherrytomat, bøgehattesvampe confiteret i timian

Cesar salat af mini romainsalat, cashew-dressing  og capers, toppet med oreganobagt tufo


4. SERVERING

Citronkage med sesam, soyacreme, solbærpuré og friske hindbær

Dét er rart at vide

Menuen er god til sociale events

Menuen er nem at håndtere

Menuen leveres 1 time før i skal spise

Menuen spises socialt ved bordet, delt op til antal borde i sidder ved.

Menuen serveres over 3 eller 4 serveringer (3 og 4 ret kan serveres samtidig)

Det lune kommer i termokasse på fade, man skære selv kødet

Det kolde er færdiganrettet og klar til servering

Man skal have ske og gaffel klar til alle fade

kok

Ved arrangementer over 20 personer anbefaler vi at booke en kok med til at tilberede og anrette maden.

pris kok 350.- pr.time min. 4 timer

Serverings personale

Det er også muligt at bestille vores erfarende servering personale.

1 stk. op til 20 personer. 2 stk. op til 40 personer o.s.v.

pris pr. tjener 250.- pr.time min. 4 timer

hvad er social dinning koncept og hvad skal i bruge

Personale

Bestil ved at udfylde formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01

Bestil her

Levering i hele storkøbenhavn

Bestil senest 1 uge før

Du kan ændre kuvertantal helt frem til en uge før

Anrettes på stentøjsfade

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Vi sender faktura mandagen før arrangementet.

Faktura betales inden arrangement.

Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)

Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag. 

Vores chauffør bære maden ind til der hvor i skal bruge den

Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.

Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101

Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.

Alle Fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00

VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering

Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.

Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.

Alt maden er klar til servering når du modtager den

Du skal blot Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel

Komme Ske og gaffel i alle fadene

Kold levering: Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød

Varm levering: Du skal skære evt. kød

Skære det friskbagte brød

Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.

Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.

Om det er  en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. 

Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. 

Prisen for en kok er for minimum 4 timer.

kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker. 

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Har du nogen spørgsmål?

Ligger du inde med spørgsmål? Så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan kontakte os på:

Tlf: +45 88 44 11 01

mail: mad@thekitchen.dk

VI SERVERE OGSÅ...

Her finder du vores mest solgte cateringtilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.