fbpx

Konferencer og møder ud af huset

Er I klar til en lækker aften med tapas, cava og vin?

Vores tapas buffet har været meget efterspurgt, og vi har derfor valgt at tilbyde den i to størrelser: den store sult, som er perfekt til et fuldt måltid til frokost eller aften, og den lille sult, som er ideel til en lille frokost, hygge eller reception.

Hver ret er anrettet på sit eget fad og har mad til 5 personer. Det lune kommer i foliebakker med tilhørende fad til at anrette, så I kan nyde jeres hyggelige tapas-aften med vennerne.

Bestil senest 1 uge før

Vælg mellem 2 størrelser

Anrettes på fade

tapas hel

Tapas menuen

Stor eller lille sult?

Stor sult er 2 stk. af hver ret som passer til en fuld middag eller stor frokost.

Lille sult er 1 stk. af hver ret som passer til en lille frokost eller reception.

Bestil senest 1 uge før

Du kan ændre kuvertantal helt frem til en uge før

Levering i hele storkøbenhavn

Anrettes på stentøjsfade

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Vi sender faktura mandagen før arrangementet.

Faktura betales inden arrangement.

Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)

Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag. 

Vores chauffør bære maden ind til der hvor i skal bruge den

Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.

Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101

Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.

Alle Fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00

VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering

Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.

Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.

Alt maden er klar til servering når du modtager den

Du skal blot Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel

Komme Ske og gaffel i alle fadene

Kold levering: Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød

Varm levering: Du skal skære evt. kød

Skære det friskbagte brød

Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.

Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.

Om det er  en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. 

Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. 

Prisen for en kok er for minimum 4 timer.

kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker. 

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Har du nogen spørgsmål?

Ligger du inde med spørgsmål? Så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan kontakte os på:

Tlf: +45 88 44 11 01

mail: mad@thekitchen.dk

VI SERVERE OGSÅ...

Her finder du vores mest solgte cateringtilbud

TAPAS

SOcial dining

3 Retters

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.