Catering
Julefrokost
JULEFROKOST 2023
Nu er den søde juletid så småt over os igen, og for mange betyder det traditionen tro, at der skal afholdes en julefrokost, eller måske to eller tre.
Mange af os har faste traditioner, og vi mødes hvert år med de samme mennesker for at markere julen og for at samle op på det forgangne år.
Måske er du vant til at mødes med familien, med vennerne eller med kollegerne? Uanset hvem I er, hvor mange I er, kan vi hos The Kitchen tilbyde at klargøre maden for jer.
I mindre eller større grupper, portionsanrettet eller som buffet, med eller uden kok og serveringspersonale. Valgene er jeres og mulighederne mange.
Vores mad er lige til at servere, og kan leveres torsdag til lørdag fra d. 01.11 til 22.12.
Hos The Kitchen er vores mission at lave mad, der er både ærlig og herlig. Og det gør vi med passion og kærlighed.
De retter, der er inkluderet i vores julefrokost, indeholder friske og sæsonspecifikke råvarer. Vi tilbereder retterne fra bunden og sørger for at levere skøn og velsmagende mad til dig og dit selskab.
Luksus Jule Tapas menu 2023
Forret der vil glæde dine smagsløg
-
Delikat dansk røget laks, cremet friskost krydret med peber og spinat
-
Saftig Fiskefilet, sprød og gylden ½ stk. hertil rørt remoulade fyldt med smag af kapers, syltede grønt og krydderier
-
”The Kitchen æg” Perfekt kogte hønseæg lagt i hollandaise creme med purløg, syltet rødløg med let og syrlig kontrast
Hovedret med kærlighed til råvarende
-
Uimodståelig let røget Andebryst i skiver, pikant peberrods-rosemarin creme, syltet græskar og feldtsalat
-
Hønsesalat, af plukket mørt og saftigt hønsekød blandet i mild dressing – hvide asparge –let knasende haricots verts - knas af sortfodssvin – anrettet i sprød bund
-
Hjertevarmende møre Rødvinsbraisseret svinekæber fra Bertelgrisen lagt på fin kartoffelcreme og intens rødvinssky
-
Let og luftig tærte med dampet dansk porre, revet unika ost og toppet med friteret knasende grønkål
-
Rødkålssalat af sødmet rødkål, plukket dansk kål, qinoa syltet valnødder, søde druer, rodfrugt og honning persille dressing
-
• Grøntsags frikadeller med svampe og nødder, med et strejf af umami fra svampende hertil frisk stuvet grønkål og 12 års parmesan
-
Hjemmebagt surdejsbrød
Dessert
Prisen
-
Pris pr. pers (min. 15 pers.) 359 kr.
-
TIlvalg
-
Sild 55 kr
Kryddert velsmagende sild omhyggeligt vendt i mild karrydressing, ringe af friske rødløg og dild
-
Reje og krebsehalesalat 55 kr
Salat af Store rejer og krebsehaler de bedste fra havet i pikant krydderdressing på frisk salat bund og dragon karse
-
Øko. Flæskesteg 55 kr
Bertelgrisen´s Økologisk flæskesteg perfekt stegt med sprød svær skøn tekstur og kraftig smag (skær selv) 1 skive pr. pers.
-
Brun Julesauce 25 kr
Vores traditionelle Brune julesauce smagt til med ribs gele
-
Confiteret And 55 kr
Ægte delikatesse af confiteret Andelår, utrolig møre og saftige tilberedt med timian og hvidløg serveres lune
Jule Tapas 2023 kan bestilles i perioden 15 november – 22. December 2023.
Bestilling modtages her på hjemmesiden eller på tlf. 88 44 11 01 – senest 7 dage før.
Vi kan naturligvis bistå med levering. Kontakt os for pris.
Leveres anrettet på pæne hvide porcelænsfade.
Det varme mad (markeret ovenfor med *) leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Kunden står selv for udskæring af kødet.
Vi anbefaler, at alle retter på buffeten serveres på samme tid, dog serveres desserten separat afslutningsvis.
Har du tilkøbt tallerkenanretning af forretten, bør forretten serveres separat..
Der er altid rigeligt med mad på vores buffeter (også af kødet), så ingen burde gå sultne fra bordet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e). På den måde kan I nyde jeres arrangement i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris.