Catering
Julebuffet
Jule Menu 2020
Til firma eller privat…
Julemenuen er i år lavet så den passer godt til små grupper af 4 – 10 pers. ved et eller flere borde – og egner sig desuden fortrinligt til at servere som delemad af 4 serveringer.
-
1. SERVERING
Citron-rimet færøsk laks med pisket rygeostecreme, peberrod, "maltjord" og dansk karse samt civiche af dansk torsk med chili, lime og sprød agurke crudite
-
2. SERVERING
Salat af andebryst sous vide med ristede valnødder, danske æbler, græskar og syltet blomme samt roastbeef af Kildegården -kalvetyksteg med hjemmelavet remoulade, friteret løg og salatløg
-
3. SERVERING
Bertels fritgående kamsteg med svær, små stegte kartofler, klassisk brun sauce og hjemmelavet rødkål med solbær sirup
-
4. SERVERING
The Kitchens ris á la mande med mandel, karamel og kirsebærsauce samt dansk moden brieost
-
Brød
Grovkornet rugbrød fra The Bakery og lyst brød med kerner
Prisen
-
Pris pr. pers 245 kr.
-
Fiskefilet + DKK 25,- per person
Med hjemmerørt remoulade med ingefær og dild.
-
Oste + DKK 45,- per person
Fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. ”Rød Sol” rødkitost vendt i mjød og ”Hvid Sønderhaven” hvidskimmelost med en let aromatisk smag. Serveres med hybenkompot med tørrede tranebær og rosmarin.
Julemenuen 2020 kan bestilles til perioden 1. november – 31. januar 2021.
Bestilling modtages her på hjemmesiden eller på tlf. 88 44 11 01 – senest 7 dage før.
Børn 7 – 10 år: minus 50% af buffetpris.
Børn 3 – 6 år: Stegte frikadeller og kyllingespyd. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert – chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Vi kan naturligvis bistå med levering. Kontakt os for pris.
Leveres anrettet på pæne hvide porcelænsfade.
Det varme mad (markeret ovenfor med *) leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Vi anbefaler, at alle retter på buffeten serveres på samme tid, dog serveres desserten separat afslutningsvis.
Har man tilkøbt tallerkenanretning af forretten, bør forretten serveres separat til start.
Der er altid ”rigeligt” med mad på vores buffeter (også af kødet), så ingen burde gå sultne fra bordet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris