Catering
Tapas menu 2020 Vedbæk og trørød
Vi anbefaler ca. 5 stk. til reception.
Sammensæt selv din tapasmenu eller menu til receptionen.
Retterne kan spises som “fingerfood” – uden bestik
COVId19 udvalg
Vi kan godt lave buffet/menu til lørdag og søndag.
Det kan afhentes Fredag, med instruks til opvarmning og anretning.
Man er altid velkommen til at ringe og snakke med os i denne lidt svære tid. Så kan vi prøve at sammesætte noget der passer til jeres behov.
Hilsen Køkkenteamet The Kitchen
Fisk
Store marineret hvidløgs rejer i Kraftig kryddert tomatsauce med agurk 2 stk.
Færøsk rimet laks med ærtepuré, saltede mandler og rørt citrus skum
Cremet Torskerillette med æble, dild, hytteost og rugbrødsknas indbagte Tiger reje paneret med pankomel Hertil aioli 2 stk.
Kød
Panko parneret Kyllinge “crisp” med the kitchens sauce tatar 2 stk.
Rørt Friskhakket oksetatar med Skalotteløg, purløg, chiliolie og peberrod
Anderilette af confit de canard rørt med skalotteløg-timian røget kalvemørbrad med syrlig bearnaise dressing
Vegetar
Spansk Tortilla med løg, kartofler, parmesan og peperonata (stegte peberfrugter med hvidløg) svampe Quiche med marineret svampe, cremet spinat og syltede rødløg
Brushetta med Tomat, Mozzarella, oliven og pesto
Ost
Chevre med syltede rødløg, balsamico glace og saltede mandler
Peccorino med karamelliseret pæremarmelade
Sødt
Blåbær/citron muffin The Kitchen´s chokotrøffel af belgisk Chokolade med
Nøddecrumble og friske bær
Mini Tarte Citron med Italiensk Marenqs
Æbletærte med mazerinbund med citrus og danske æbler med crumble
Periode hvor konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles.
Vores konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles til perioden 1. april – 01. november
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Børn 7 – 10 år: minus 50 % af buffetpris (gælder kun ved konfirmationsbuffeten ikke ved 3-retters menuen).
Børn 3 – 6 år: Stegte frikadeller og kyllingespyd. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet. De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem. Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.
Leveres anrettet på pæne hvide porcelænsfade.
Det varme mad (markeret ovenfor med *) leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Vi anbefaler, at alle retter på buffeten serveres på samme tid, dog serveres desserten separat afslutningsvis.
Har man tilkøbt tallerkenanretning af forretten, bør forretten serveres separat til start.
Der er altid ”rigeligt” med mad på vores buffeter (også af kødet), så ingen burde gå sultne fra bordet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris