Trustpilot bedømmelse
4.3

Catering

Tapas menu 2020

Vi anbefaler ca. 5 stk. til reception.
Sammensæt selv din tapasmenu eller menu til receptionen.
Retterne kan spises som “fingerfood” – uden bestik

Fisk

Store marineret hvidløgs rejer i Kraftig kryddert tomatsauce med agurk 2 stk. 

Færøsk rimet laks med ærtepuré, saltede mandler og rørt citrus skum

Cremet Torskerillette med æble, dild, hytteost og rugbrødsknas indbagte Tiger reje paneret med pankomel Hertil aioli 2 stk. 

Kød

Panko parneret Kyllinge “crisp” med the kitchens sauce tatar 2 stk. 

Rørt Friskhakket oksetatar med Skalotteløg, purløg, chiliolie og peberrod

Anderilette af confit de canard rørt med skalotteløg-timian røget kalvemørbrad med syrlig bearnaise dressing

Vegetar

Spansk Tortilla med løg, kartofler, parmesan og peperonata (stegte peberfrugter med hvidløg) svampe Quiche med marineret svampe, cremet spinat og syltede rødløg

Brushetta med Tomat, Mozzarella, oliven og pesto

Ost

Chevre med syltede rødløg, balsamico glace og saltede mandler

Peccorino med karamelliseret pæremarmelade

Sødt

Blåbær/citron muffin The Kitchen´s chokotrøffel af belgisk Chokolade med

Nøddecrumble og friske bær

Mini Tarte Citron med Italiensk Marenqs

Æbletærte med mazerinbund med citrus og danske æbler med crumble

Periode hvor konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles.

Vores konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles til perioden 1. april – 15. juni 2016.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Børn 7 – 10 år: minus 50 % af buffetpris (gælder kun ved konfirmationsbuffeten ikke ved 3-retters menuen).

Børn 3 – 6 år: Stegte frikadeller og kyllingespyd. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet. De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem. Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.

Leveres anrettet på pæne hvide porcelænsfade.

Det varme mad (markeret ovenfor med *) leveres i termokasser.

Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.

Man skal selv stå for udskæring af kødet.

Vi anbefaler, at alle retter på buffeten serveres på samme tid, dog serveres desserten separat afslutningsvis.

Har man tilkøbt tallerkenanretning af forretten, bør forretten serveres separat til start.

Der er altid ”rigeligt” med mad på vores buffeter (også af kødet), så ingen burde gå sultne fra bordet.

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.