fbpx

Catering

3 – 5 Retters Menu

COVId19 udvalg

Vi kan godt lave buffet/menu til lørdag og søndag. 

Det kan afhentes Fredag, med instruks til opvarmning og anretning.

Man er altid velkommen til at ringe og snakke med os i denne lidt svære tid. Så kan vi prøve at sammesætte noget der passer til jeres behov.

Hilsen Køkkenteamet The Kitchen

Forret

Jomfruhummerbisque med store rejer syltet glaskål og Persillepesto

Mellemret

Rimet Laksefilet med Ærtepure, rørt Creme fraiche med tørrede Hvidløgsflager & Karse

Hovedret

Grillet Tournedos af kalvemørbrad gratineret med kryddersmør, serveret med kartoffelbrud, syltede skalotteløg med enebær, karmelisseret selleri og hertil kraftig rødvinsglace på egen kalvefond.

Ost

Italiensk Tallegio med Honningmarinerede Nødder & Abrikos Peccorino med karamelliseret Pæremarmelade

Dessert

Trøffel-Chokoladekage med hvidvinspocheret pære, hvid chokoladesne og nøddecrumbel

Menuen serveres med hjemmebagt Brød & Smør

Små børn

Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-

Periode hvor konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles.

Vores konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles til perioden 1. april – 15. juni 2016.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Børn 7 – 10 år: minus 50 % af buffetpris (gælder kun ved konfirmationsbuffeten ikke ved 3-retters menuen).

Børn 3 – 6 år: Stegte frikadeller og kyllingespyd. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet. De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem. Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.

Leveres anrettet på pæne hvide porcelænsfade.

Det varme mad (markeret ovenfor med *) leveres i termokasser.

Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.

Man skal selv stå for udskæring af kødet.

Vi anbefaler, at alle retter på buffeten serveres på samme tid, dog serveres desserten separat afslutningsvis.

Har man tilkøbt tallerkenanretning af forretten, bør forretten serveres separat til start.

Der er altid ”rigeligt” med mad på vores buffeter (også af kødet), så ingen burde gå sultne fra bordet.

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.