NYTÅRSMENU 2025
4 RETTERS ELEGANT NYTÅRSMENU - for 26. år i streg
Eksklusiv 4 retters nytårsmenu
Vi har forberedt alt det vi kan, og menuen leveres som et nemt samlesæt med instrukser til opvarmning og anretning.
Sidste bestilling modtages d. 29. Dec. (eller når udsolgt)
FORRET
Jomfruhummerbisque med ravioli
En cremet bisque på flamberede jomfruhummerskaller med et strejf af Cognac.
Serveret med Al mano-ravioli fyldt med ricotta og spinat, friskrevet citronskal og et sprødt touch af ristede, poppede quinoafrø.
Pyntet med blå kornblomst og mikrogrønt af rød radise.
Brød, Økologisk Speltkernebolle
mellemret "tilkøb"
Rimet Laks med rødbede og yuzucreme
Rimet laks med rødbede og enebær, hertil Yuzucreme elegant skilt med grøn urteolie, knasende og sprøde lotuschips.
Toppet med frisk wasabikarse.
Allegener: laktose
HOVEDRET
Stegt oksetournedos
Sprød Pommes rösti med Vesterhavsost og fermenteret rosmarin, bagt selleripuré fra Lammefjorden, vifte af palmekål
Serveret med klassisk rødvinssauce tilberedt med kærlighed.
DESSERT
Chokolademoussekage
Silkeblød mousse af belgisk chokolade på en sprød kiksecrumble.
Toppet med skinnende kakaoganache, friske blåbær og en knasende hindbær-tuile.
Afsluttet med reduktion af skovbær.
Bemærk: Det er ikke muligt at udskifte eller ændre i nytårsmenuen.
Vi forbeholder os retten til at foretage mindre ændringer på menuen.
PRIS
-
3 RETTERS MENU, PR. PERS. 429,-
-
MELLEMRET, PR. PERS. 89.-
-
2 RETTERS BØRNEMENU 3 - 6 ÅR, PR. PERS. 165,-
Hovedret: Cremet lasagne lavet på masser af kærlighed. Dessert: Chokomoussekage Silkeblød mousse af belgisk chokolade på en sprød kiksecrumble. Toppet med skinnende kakaoganache, friske blåbær og en knasende hindbær-tuile. Afsluttet med reduktion af skovbær.
-
KRANSEKAGE MED NOUGAT & HINBÆR PR. STK. 60,-
Håndlavet kransekage af ægte marcipan med et blødt hjerte af cremet nougat. frysetørrede hindbær og et strejf af rig chokolade
Sådan anretter du
tryk på billederne for at se vores guide
NEM GUIDE TIL AT VARME OG ANRETTE MENUEN
Dét er rart at vide
Sidste bestilling modtages d. 29. Dec. kl. 15:00 Eller ved udsolgt
Bestil via formularen i bunden af siden. Vi fremsender et tilbud inden for 48 timer til jer, som skal bekræftes før aftalen er bindende.
Ønskes annullering af ordre, skal vi modtage annulleringen skriftligt på mail senest d. 23. December kl. 12:00.
Vi udleverer nytårsmenuen d. 31 dec. mellem 09.00 og 12.00.
1 – 3 Personer kl. 09.00 – 10.00
4 – 6 personer kl. 10.00 – 11.00
7 + personer kl. 11.00 – 12.00
Nytårsmenuen afhentes i vores butik på Trørødtorv, Trørødvej 70, 2950 Vedbæk.
Parkering: Der er 120 pladser bag vores butik.
Vi serverer varm kakao, lune crossianter og krydrer med hygge og musik på Torvet.
Vi modtager skriftlige ændringer pr. mail, senest d. 28. December kl. 12:00.
Det er ikke muligt at udskifte retter i vores Nytårsmenu.
På alle menuer har vi noteret allergener således, at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.
Vi laver ikke særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Alt vores emballage til nytårsmenuen er bærdygtigt.
Vi har lagt udførlige instruktioner og videoer af menuen hvordan den tilberedes og anrettes på vores hjemmeside.
nytårs Vinmenu 2025 kommer snart
Michael Rantzau Rasmussen
Ejer
Book en uforpligtende samtale med mig, så vi sammen kan finde den ideelle cateringløsning til din begivenhed – og give dig et konkret tilbud.
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Det er muligt at bestille levering af menuen.
Alt er helt klart og menuen Leveres på pæne porcelænsfade.
Det varme mad leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi sender faktura mandagen før arrangementet.
Faktura betales inden arrangement.
Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)
Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag.
Vores chauffør bærer maden ind til der hvor i skal bruge den
Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.
Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101
Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.
Alle fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00
VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering
Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.
Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.
Alt maden er klar til servering når du modtager den
Du skal blot:
– Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
– Komme ske og gaffel i alle fadene
Kold levering:
– Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød
Varm levering:
– Du skal skære evt. kød
– Skære det friskbagte brød
Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.
Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
Catering til Privat - vi levere god mad og en god oplevelse
Når du står med huset fuld af gæster eller konferencen er gået i gang, skal du vide, at der er fuldkommen styr på maden. At den er lækkert lavet og flot anrettet. For selv om det er leveret udefra, må den jo gerne være lavet indefra, med kærlig hånd og sans for detaljen.