Trustpilot bedømmelse
4.3

Catering

Konfirmations buffet 2020

Forretterne

Pocheret færøsk laksefilet toppet med avokado-citrus crust og Rugbrødsknas.

Scampirejer vendt i hummerdressing med sprøde grønne asparges, sprød æble og friske urter

(Kan tallerkenanrettes – tilkøb)

Salaterne

Spidskålsalat med agurk og blomkål. Vendt i ymerdressing og toppet med saltbagte mandler og tørrede tranebær.

Kartoffelsalat af små danske kartofler med syltede rødløg, forårsløg og saltede solsikkekerner vendt i pesto.

Grøn salat af hjerte- og rucolasalat med cherrytomat, dansk salatost, sennepsvinaigrette og friterede hvedekerner.

Kødet og dressingen

Stegt kalvesteg af velhængt kvæg. Langtidsmarineret i hvidløg og rosemarin*.

Kyllingebryst stegt med Rosemarin og serveret i Peberrodssauce*.

Bearnaisedressing (kold) med skalotteløg og estragon.

Kagerne

Gateau Marcel Chokoladekage med syltet bær. Lavet med Valrhona 62% chokolade.

Crumbel kage med syltede bær, marcipan, nødder og creme fraice.

Brødet

Buffeten leveres med friskbagt surdejsbrød brød med flagesalt og rosemarin.

Periode hvor konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles.

Vores konfirmationsmenu og -buffet kan bestilles til perioden 1. april – 15. juni 2016.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Børn 7 – 10 år: minus 50 % af buffetpris (gælder kun ved konfirmationsbuffeten ikke ved 3-retters menuen).

Børn 3 – 6 år: Stegte frikadeller og kyllingespyd. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Vi kan naturligvis bistå med levering. Kontakt os for pris.

Leveres anrettet på pæne hvide porcelænsfade.

Det varme mad (markeret ovenfor med *) leveres i termokasser.

Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.

Man skal selv stå for udskæring af kødet.

Vi anbefaler, at alle retter på buffeten serveres på samme tid, dog serveres desserten separat afslutningsvis.

Har man tilkøbt tallerkenanretning af forretten, bør forretten serveres separat til start.

Der er altid ”rigeligt” med mad på vores buffeter (også af kødet), så ingen burde gå sultne fra bordet.

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.