Catering med Tapas - Privat
TheKitchen – Lad os stå for jeres tapas til næste arrangement
Vi leverer lækker og stemningsfuld tapas til private arrangementer som fødselsdage, konfirmationer, havefester og andre særlige lejligheder. Tapas skaber en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor maden kan deles og nydes i godt selskab. Vil I høre mere om mulighederne? Vi ringer jer gerne op til en gratis og uforpligtende snak, hvor vi sammen finder den perfekte tapasmenu til jeres fest.
- Tapas
- Bestil en uge før
- God mad
- Bar & drikkelse
- Servering
- God service
Tapas menu - Vedbæk og trørød
Vi anbefaler ca. 5 stk. til reception.
Sammensæt selv din tapasmenu eller menu til receptionen.
Retterne kan spises som “fingerfood” – uden bestik
Fisk
Store marineret hvidløgs rejer i Kraftig kryddert tomatsauce med agurk 2 stk.
Færøsk rimet laks med ærtepuré, saltede mandler og rørt citrus skum
Cremet Torskerillette med æble, dild, hytteost og rugbrødsknas indbagte Tiger reje paneret med pankomel Hertil aioli 2 stk.
Kød
Panko parneret Kyllinge “crisp” med the kitchens sauce tatar 2 stk.
Rørt Friskhakket oksetatar med Skalotteløg, purløg, chiliolie og peberrod
Anderilette af confit de canard rørt med skalotteløg-timian røget kalvemørbrad med syrlig bearnaise dressing
Vegetar
Spansk Tortilla med løg, kartofler, parmesan og peperonata (stegte peberfrugter med hvidløg) svampe Quiche med marineret svampe, cremet spinat og syltede rødløg
Brushetta med Tomat, Mozzarella, oliven og pesto
Ost
Chevre med syltede rødløg, balsamico glace og saltede mandler
Peccorino med karamelliseret pæremarmelade
Sødt
Blåbær/citron muffin The Kitchen´s chokotrøffel af belgisk Chokolade med
Nøddecrumble og friske bær
Mini Tarte Citron med Italiensk Marenqs
Æbletærte med mazerinbund med citrus og danske æbler med crumble
Tapas
menu
EN LILLE FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
STARTERNE
Spicy luksus tuntartar, avokadocreme og rimet agurk, sprød sesam,
syrlig lime-yuzo dressing og skud af micro green wasapi karse
Gambas al ajillo – hvidløgsgrillede kæmperejer med tomatsalsa,
2 stk. pr. person
CHACUTERI
Skiver af 36 mdr. Iberico Sortfodsskinke
Grønne oliven med chili og hvidløg
Skiver af rosastegt dansk Gastro kalvekød med romesco-creme
DE LUNE RETTER
Crispy kylling med parmesan-crust, chilimayo-dip og gomadressing
Quinoa-kugler med blomkål, edamame og sellerifrø
Tomat-raqout med basillikum og cherrytomat, bøgehattesvampe
confiteret i timian
DET GRØNNE
La Treccia Buratta, sød grillet pimentfrugt, cremet pesto, små italienske tomater og saltristede pinjekerner
Salat af hvide connellini bønner, lemon-zest, frisk persille,
mandler og haricot vert
Spansk citron-aioli med kartoffel og parmesan
DESSERT OG OST
Mini Chokomousse-tærter med friske bær og nøddecrumble
Unika Havgus ost
Pære-rosemarin-kompot med soltørrede tranebær
BRØD
Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel
Mættende måltid
Vegetar
menu
EN LILLE FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
1. Servering
Vegan lox af rimet og grillet gulerod med
citron og rø
Vegan lox af rimet og grillet gulerod med røget paprika, cremet citron-soya mousselinsauce,
ristede pimonte hasselnødder og skud af micro green wasapi karse
Grillet sprød hjertesalat med grillet pistache-creme, citron
og flagesalt, tørret kornblomst-ost og saltristede pistachekerner
Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel
2. SERVERING
Chili sin carne spring roll med linser, ristede kikærter, søde kartofler, chili og purløgsmayo
Blancherede grønne asparges med olivenolie, soya-aioli med fermenteret sesam
Syltede små bagte tomater med persille
3. SERVERING
Quinoa-kugler med blomkål, edamame og sellerifrø
Tomat-raqout med basillikum og cherrytomat, bøgehattesvampe confiteret i timian
Cesar salat af mini romainsalat, cashew-dressing og capers, toppet med oreganobagt tufo
4. SERVERING
Citronkage med sesam, soyacreme, solbærpuré og friske hindbær
BRØD
Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel
Prisen
Kok
Ved arrangementer over 20 personer anbefaler vi at booke en kok med til at tilberede og anrette maden.
pris kok 350.- pr.time min. 4 timer
Serverings personale
Det er også muligt at bestille vores erfarende servering personale.
1 stk. op til 20 personer. 2 stk. op til 40 personer o.s.v.
pris pr. tjener 250.- pr.time min. 4 timer
Dét er rart at vide
Menuen er god til sociale events
Menuen er nem at håndtere
Menuen leveres 1 time før i skal spise
Menuen spises socialt ved bordet, delt op til antal borde i sidder ved.
Menuen serveres over 3 eller 4 serveringer (3 og 4 ret kan serveres samtidig)
Det lune kommer i termokasse på fade, man skære selv kødet
Det kolde er færdiganrettet og klar til servering
Man skal have ske og gaffel klar til alle fade
Levering i hele storkøbenhavn
Bestil senest 1 uge før
Du kan ændre kuvertantal helt frem til en uge før
Anrettes på stentøjsfade
Hvad siger vores kunder
Michael Rantzau Rasmussen
Ejer
Bliv ringet op om en uforpligtende snak om catering, eller en prøvesmagning.
Vi står klar til at hjælpe jer med den perfekte cateringløsning til receptionen, jubilæet eller en anden særlig begivenhed. Har I spørgsmål eller brug for sparring, ringer vi gerne op til en gratis og uforpligtende snak. Sammen finder vi frem til den menu og løsning, der passer bedst til jeres behov og budget
– helt uden pres eller forpligtelser.
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Det er muligt at bestille levering af menuen.
Alt er helt klart og menuen Leveres på pæne porcelænsfade.
Det varme mad leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi sender faktura mandagen før arrangementet.
Faktura betales inden arrangement.
Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)
Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag.
Vores chauffør bærer maden ind til der hvor i skal bruge den
Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.
Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101
Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.
Alle fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00
VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering
Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.
Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.
Alt maden er klar til servering når du modtager den
Du skal blot:
– Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
– Komme ske og gaffel i alle fadene
Kold levering:
– Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød
Varm levering:
– Du skal skære evt. kød
– Skære det friskbagte brød
Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.
Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
Catering til Privat - vi levere god mad og en god oplevelse
Når du står med huset fuld af gæster eller konferencen er gået i gang, skal du vide, at der er fuldkommen styr på maden. At den er lækkert lavet og flot anrettet. For selv om det er leveret udefra, må den jo gerne være lavet indefra, med kærlig hånd og sans for detaljen.