fbpx

Catering med Tapas - Privat

Catering med tapas

TheKitchen – Lad os stå for jeres tapas til næste arrangement

Vi leverer lækker og stemningsfuld tapas til private arrangementer som fødselsdage, konfirmationer, havefester og andre særlige lejligheder. Tapas skaber en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor maden kan deles og nydes i godt selskab. Vil I høre mere om mulighederne? Vi ringer jer gerne op til en gratis og uforpligtende snak, hvor vi sammen finder den perfekte tapasmenu til jeres fest.

Tapas menu - Vedbæk og trørød

Vi anbefaler ca. 5 stk. til reception.
Sammensæt selv din tapasmenu eller menu til receptionen.
Retterne kan spises som “fingerfood” – uden bestik

Fisk

Store marineret hvidløgs rejer i Kraftig kryddert tomatsauce med agurk 2 stk. 

Færøsk rimet laks med ærtepuré, saltede mandler og rørt citrus skum

Cremet Torskerillette med æble, dild, hytteost og rugbrødsknas indbagte Tiger reje paneret med pankomel Hertil aioli 2 stk. 

Kød

Panko parneret Kyllinge “crisp” med the kitchens sauce tatar 2 stk. 

Rørt Friskhakket oksetatar med Skalotteløg, purløg, chiliolie og peberrod

Anderilette af confit de canard rørt med skalotteløg-timian røget kalvemørbrad med syrlig bearnaise dressing

Vegetar

Spansk Tortilla med løg, kartofler, parmesan og peperonata (stegte peberfrugter med hvidløg) svampe Quiche med marineret svampe, cremet spinat og syltede rødløg

Brushetta med Tomat, Mozzarella, oliven og pesto

Ost

Chevre med syltede rødløg, balsamico glace og saltede mandler

Peccorino med karamelliseret pæremarmelade

Sødt

Blåbær/citron muffin The Kitchen´s chokotrøffel af belgisk Chokolade med

Nøddecrumble og friske bær

Mini Tarte Citron med Italiensk Marenqs

Æbletærte med mazerinbund med citrus og danske æbler med crumble

Tapas

menu

EN LILLE FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton

STARTERNE

Spicy luksus tuntartar, avokadocreme og rimet agurk, sprød sesam,
syrlig lime-yuzo dressing og skud af micro green wasapi karse

Gambas al ajillo – hvidløgsgrillede kæmperejer med tomatsalsa,
2 stk. pr. person

CHACUTERI

Skiver af 36 mdr. Iberico Sortfodsskinke

Grønne oliven med chili og hvidløg

Skiver af rosastegt dansk Gastro kalvekød med romesco-creme

DE LUNE RETTER

Crispy kylling med parmesan-crust, chilimayo-dip og gomadressing

Quinoa-kugler med blomkål, edamame og sellerifrø

Tomat-raqout med basillikum og cherrytomat, bøgehattesvampe
confiteret i timian

DET GRØNNE

La Treccia Buratta, sød grillet pimentfrugt, cremet pesto, små italienske tomater og saltristede pinjekerner

Salat af hvide connellini bønner, lemon-zest, frisk persille,
mandler og haricot vert

Spansk citron-aioli med kartoffel og parmesan

DESSERT OG OST

Mini Chokomousse-tærter med friske bær og nøddecrumble

Unika Havgus ost

Pære-rosemarin-kompot med soltørrede tranebær

BRØD

Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel

Mættende måltid

Vegetar

menu

EN LILLE FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton

1. Servering

Vegan lox af rimet og grillet gulerod med
citron og rø

Vegan lox af rimet og grillet gulerod med røget paprika, cremet citron-soya mousselinsauce,
ristede pimonte hasselnødder og skud af micro green wasapi karse 

Grillet sprød hjertesalat med grillet pistache-creme, citron
og flagesalt, tørret kornblomst-ost og saltristede pistachekerner

Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel

2. SERVERING

Chili sin carne spring roll med linser, ristede kikærter, søde kartofler, chili og purløgsmayo

Blancherede grønne asparges med olivenolie, soya-aioli med fermenteret sesam

Syltede små bagte tomater med persille

3. SERVERING

Quinoa-kugler med blomkål, edamame og sellerifrø

Tomat-raqout med basillikum og cherrytomat, bøgehattesvampe confiteret i timian

Cesar salat af mini romainsalat, cashew-dressing  og capers, toppet med oreganobagt tufo

4. SERVERING

Citronkage med sesam, soyacreme, solbærpuré og friske hindbær

BRØD

Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel

Prisen

Kok

Ved arrangementer over 20 personer anbefaler vi at booke en kok med til at tilberede og anrette maden.

pris kok 350.- pr.time min. 4 timer

Serverings personale

Det er også muligt at bestille vores erfarende servering personale.

1 stk. op til 20 personer. 2 stk. op til 40 personer o.s.v.

pris pr. tjener 250.- pr.time min. 4 timer

Dét er rart at vide

Menuen er god til sociale events

Menuen er nem at håndtere

Menuen leveres 1 time før i skal spise

Menuen spises socialt ved bordet, delt op til antal borde i sidder ved.

Menuen serveres over 3 eller 4 serveringer (3 og 4 ret kan serveres samtidig)

Det lune kommer i termokasse på fade, man skære selv kødet

Det kolde er færdiganrettet og klar til servering

Man skal have ske og gaffel klar til alle fade

Levering i hele storkøbenhavn

Bestil senest 1 uge før

Du kan ændre kuvertantal helt frem til en uge før

Anrettes på stentøjsfade

Hvad siger vores kunder

Michael Rantzau Rasmussen

Ejer

Bliv ringet op om en uforpligtende snak om catering, eller en prøvesmagning.

Vi står klar til at hjælpe jer med den perfekte cateringløsning til receptionen, jubilæet eller en anden særlig begivenhed. Har I spørgsmål eller brug for sparring, ringer vi gerne op til en gratis og uforpligtende snak. Sammen finder vi frem til den menu og løsning, der passer bedst til jeres behov og budget

– helt uden pres eller forpligtelser. 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken. Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. Prisen for en kok er for minimum 4 timer. kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Det er muligt at bestille levering af menuen. 

Alt er helt klart og menuen Leveres  på pæne  porcelænsfade.

Det varme mad  leveres i termokasser.

Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.

Man skal selv stå for udskæring af kødet.

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Vi sender faktura mandagen før arrangementet.

Faktura betales inden arrangement.

Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)

Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag. 

Vores chauffør bærer maden ind til der hvor i skal bruge den

Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.

Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101

Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.

Alle fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00

VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering

Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.

Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.

Alt maden er klar til servering når du modtager den

Du skal blot:
– Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
– Komme ske og gaffel i alle fadene

Kold levering:
– Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød

Varm levering:
– Du skal skære evt. kød
– Skære det friskbagte brød

Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.

Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.

Om det er  en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. 

Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. 

Prisen for en kok er for minimum 4 timer.

kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker. 

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Catering til Privat - vi levere god mad og en god oplevelse

Når du står med huset fuld af gæster eller konferencen er gået i gang, skal du vide, at der er fuldkommen styr på maden. At den er lækkert lavet og flot anrettet. For selv om det er leveret udefra, må den jo gerne være lavet indefra, med kærlig hånd og sans for detaljen.

Glade Trustpilot kunder
+ 0
Års erfaring
+ 0
Catering til over events
+ 0

Social dining

Fællesspisning, hvor god mad og samvær er i fokus.

3 retters menu

3 retters middag bestående af forret, hovedret og dessert.

Bryllup

Festlige og lækre menuer lavet til bryllupsfejringen.

Konfirmation

Perfekt konfirmations menu til fejring af konfirmandens store dag.

Student

Stå klar med lækkert mad og drikkelse til din studenterfest