Tapas Menu
maden til festen
Vi er eksperter i fester ud af huset, og har leveret til private og til erhverv siden 1999.
Om I foretrækker en afslappet fest eller det mere eksklusive, så har vi den helt rigtige løsning – uanset om I ønsker at holde det i telt, i hjemmet, i et selskabslokale eller i haven.
Vi er med Jer hele vejen fra A-Z: fra første møde og ide-udveksling til udforming af menuen, og til tallerknerne bliver serveret på Jeres store dag.
Mød os til en kop kaffe i butikken
menu, mad, service, vin, blomster
Skriv jeres ideer og drømme
Bartender, dj o.s.v.
Mad og kærlighed
book kokke og tjener team
Bestil her
Udfyld formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01
Tapas
menu
EN LILLE FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
STARTERNE
Spicy luksus tuntartar, avokadocreme og rimet agurk, sprød sesam,
syrlig lime-yuzo dressing og skud af micro green wasapi karse
Gambas al ajillo – hvidløgsgrillede kæmperejer med tomatsalsa,
2 stk. pr. person
CHACUTERI
Skiver af 36 mdr. Iberico Sortfodsskinke
Grønne oliven med chili og hvidløg
Skiver af rosastegt dansk Gastro kalvekød med romesco-creme
DE LUNE RETTER
Crispy kylling med parmesan-crust, chilimayo-dip og gomadressing
Quinoa-kugler med blomkål, edamame og sellerifrø
Tomat-raqout med basillikum og cherrytomat, bøgehattesvampe
confiteret i timian
DET GRØNNE
La Treccia Buratta, sød grillet pimentfrugt, cremet pesto, små italienske tomater og saltristede pinjekerner
Salat af hvide connellini bønner, lemon-zest, frisk persille,
mandler og haricot vert
Spansk citron-aioli med kartoffel og parmesan
DESSERT OG OST
Mini Chokomousse-tærter med friske bær og nøddecrumble
Unika Havgus ost
Pære-rosemarin-kompot med soltørrede tranebær
BRØD
Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel
Mættende måltid
Vegetar
menu
EN LILLE FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
1. Servering
Vegan lox af rimet og grillet gulerod med
citron og rø
Vegan lox af rimet og grillet gulerod med røget paprika, cremet citron-soya mousselinsauce,
ristede pimonte hasselnødder og skud af micro green wasapi karse
Grillet sprød hjertesalat med grillet pistache-creme, citron
og flagesalt, tørret kornblomst-ost og saltristede pistachekerner
Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel
2. SERVERING
Chili sin carne spring roll med linser, ristede kikærter, søde kartofler, chili og purløgsmayo
Blancherede grønne asparges med olivenolie, soya-aioli med fermenteret sesam
Syltede små bagte tomater med persille
3. SERVERING
Quinoa-kugler med blomkål, edamame og sellerifrø
Tomat-raqout med basillikum og cherrytomat, bøgehattesvampe confiteret i timian
Cesar salat af mini romainsalat, cashew-dressing og capers, toppet med oreganobagt tufo
4. SERVERING
Citronkage med sesam, soyacreme, solbærpuré og friske hindbær
BRØD
Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel
Dét er rart at vide
Menuen er god til sociale events
Menuen er nem at håndtere
Menuen leveres 1 time før i skal spise
Menuen spises socialt ved bordet, delt op til antal borde i sidder ved.
Menuen serveres over 3 eller 4 serveringer (3 og 4 ret kan serveres samtidig)
Det lune kommer i termokasse på fade, man skære selv kødet
Det kolde er færdiganrettet og klar til servering
Man skal have ske og gaffel klar til alle fade
kok
Ved arrangementer over 20 personer anbefaler vi at booke en kok med til at tilberede og anrette maden.
pris kok 350.- pr.time min. 4 timer
Serverings personale
Det er også muligt at bestille vores erfarende servering personale.
1 stk. op til 20 personer. 2 stk. op til 40 personer o.s.v.
pris pr. tjener 250.- pr.time min. 4 timer
hvad er social dinning koncept og hvad skal i bruge
Personale
Bestil her
Bestil ved at udfylde formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01
Levering i hele storkøbenhavn
Bestil senest 1 uge før
Du kan ændre kuvertantal helt frem til en uge før
Anrettes på stentøjsfade
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi sender faktura mandagen før arrangementet.
Faktura betales inden arrangement.
Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)
Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag.
Vores chauffør bære maden ind til der hvor i skal bruge den
Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.
Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101
Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.
Alle Fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00
VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering
Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.
Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.
Alt maden er klar til servering når du modtager den
Du skal blot Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
Komme Ske og gaffel i alle fadene
Kold levering: Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød
Varm levering: Du skal skære evt. kød
Skære det friskbagte brød
Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.
Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
Har du nogen spørgsmål?
Ligger du inde med spørgsmål? Så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan kontakte os på:
Tlf: +45 88 44 11 01
mail: mad@thekitchen.dk
VI SERVERE OGSÅ...
Her finder du vores mest solgte cateringtilbud