fbpx

Social dining til erhvervs arrangementer

Catering til Social Dining til virksomheder

TheKitchen – Lad os stå for din Social dining arrangement

Vi skaber rammerne for en hyggelig og velsmagende social dining-oplevelse, hvor maden deles og nydes i fællesskab. Perfekt til firmaarrangementer, fester eller sammenkomster, hvor nærvær og god stemning er i fokus. Vil I høre mere? Udfyld formularen og få en gratis og uforpligtende snak, hvor vi sammen finder den rette menu og løsning, der passer til jeres behov og ønsker.

Social dinning Menu

EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton

1. SERVERING
Citron-pocheret færøsk laksefilet med sauce mousseline, crispy blomkål og crudite, ristede istede pimonte hasselnødderog micro wasapi karse

Marinerede kæmperejer vendt i hummerdressing med syltede æbler, plukket dansk hjertesalat
og smørstegt rugbrødsknas

Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel


2. SERVERING
Rosmarinstegte kyllingebryster, danske Supreme

Grønne asparges med syltede cherrytomater, cremet feta, urtevinaigrette og sprød parmesan-knas

3. SERVERING
Dansk Gastro kalvesteg vendt med persille-marinade

Cesar salat af mini dansk romaine, 12 års parmesan, croutoner og the kitchen spicy cesardressing

Små ovnstegte kartofler med citron, hvidløg og rosmarin

Bearnaise-creme, serveres kold

4. SERVERING
Rig chokoladekage af 70% Valhrona, toppet med cremet bailey chokolademousse, 
nøddecrumble og friske hindbær

Eller

Rabarber-trifli i små glas med nødde-choco crumble friske bær og vanillecreme 

Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel

PRIS

vegetarmenu

EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton

 

1. SERVERING
Vegan lox af rimet og grillet gulerod med røget paprika, cremet citron-soya mousselinsauce,
ristede pimonte hasselnødder og skud af micro green wasapi karse 

Grillet sprød hjertesalat med grillet pistache-creme, citron
og flagesalt, tørret kornblomst-ost og saltristede pistachekerner

Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel

2. SERVERING
Chili sin carne spring roll med linser, ristede kikærter, søde kartofler, chili og purløgsmayo

Blancherede grønne asparges med olivenolie, soya-aioli med fermenteret sesam

Syltede små bagte tomater med persille

3. SERVERING
Quinoa-kugler med blomkål, edamame og sellerifrø

Tomat-raqout med basillikum og cherrytomat, bøgehattesvampe confiteret i timian

Cesar salat af mini romainsalat, cashew-dressing  og capers, toppet med oreganobagt tufo


4. SERVERING

Citronkage med sesam, soyacreme, solbærpuré og friske hindbær

Buffeten i moderne klæder

Her har du alt gastronomi til en hel aften eller frokost.

Vi har lavet en opdatering af den gamle buffet og taget det gode med og tilsat lidt af det nye.

Som noget nyt er Maden delt op i 4 serveringer som på restauranten. Vi lægger også op til at man nyder maden ved bordet i ro og mag.

Maden er anrettet til at servere ved bordet passende til antal personer. 

byt ud eller tilkøb

Byt ud betyder: byt et tilsvarende emne ud i menuen

Tilkøb betyder: at man køber en ret mere til menuen

en lille gratis forkælelse fra kokken

Inden jeres 3 retteres gourmet menu starter, vil vi gerne byde på en lille cannape

Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton

1 servering

Vi starter med en hilsen fra havet

– Citron rimet laks – Ærte og ramsløg pure-knuste mandler
– Chili rejer – marineret salat – Lime emultion – sprød æble
– Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel

2 servering

Mark og fugl mødes

– Spidskålsalat-blomkålscrutdite-sprød agurk- tranebærknas-ymerdressing
– Stegte danske kyllingbryster-rosemarinpesto
– Hjemmelavet sauce tartar

3 servering

Kildegården i Italien

– ldegården i Italien Kildegården kalvetyksteg-sousvide 48 grader, skæres af kunden (vi anbefaler) – Grillet Grønne asparge-citron-persille vinagrette – Italienske rosemarinbagte kartoffler – Kold Bearnaise creme-skalotteløg-chili-estragon

4 servering

Choko i Choko

– Trøffel chokokage-mørk nøddecrumble-bær-chokoskum

“Vi kan selvfølgelig lave det som den buffet i kender, så siger i bare det. “

Hvad siger vores kunder

Michael Rantzau Rasmussen

Ejer

Bliv ringet op om en uforpligtende snak om catering, eller en prøvesmagning.

Vi står klar til at hjælpe jer med den perfekte cateringløsning til receptionen, jubilæet eller en anden særlig begivenhed. Har I spørgsmål eller brug for sparring, ringer vi gerne op til en gratis og uforpligtende snak. Sammen finder vi frem til den menu og løsning, der passer bedst til jeres behov og budget

– helt uden pres eller forpligtelser. 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken. Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. Prisen for en kok er for minimum 4 timer. kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Det er muligt at bestille levering af menuen. 

Alt er helt klart og menuen Leveres  på pæne  porcelænsfade.

Det varme mad  leveres i termokasser.

Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.

Man skal selv stå for udskæring af kødet.

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Vi sender faktura mandagen før arrangementet.

Faktura betales inden arrangement.

Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)

Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag. 

Vores chauffør bærer maden ind til der hvor i skal bruge den

Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.

Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101

Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.

Alle fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00

VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering

Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.

Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.

Alt maden er klar til servering når du modtager den

Du skal blot:
– Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
– Komme ske og gaffel i alle fadene

Kold levering:
– Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød

Varm levering:
– Du skal skære evt. kød
– Skære det friskbagte brød

Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.

Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.

Om det er  en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. 

Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. 

Prisen for en kok er for minimum 4 timer.

kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker. 

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Catering til erhverv

Glade Trustpilot kunder
+ 0
Års erfaring
+ 0
Catering til over virksomheder
+ 0

Receptioner & Jubilæum

Få leveret lækkert mad og god service til dine næste receptioner eller jubilæum.

Firmafest

Stå klar med mad, service og drikkelse, til din næste firmafest.

Tapas

Småretter serveret som hyggelig og varieret fællesspisning.

3 retters menu

3 retters middag bestående af forret, hovedret og dessert.