Social dining til erhvervs arrangementer
TheKitchen – Lad os stå for din Social dining arrangement
- Bestil en uge før
- God mad
- Bar & drikkelse
- Servering
- Garderobe
- Pynt
Social dinning Menu
EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
1. SERVERING
Citron-pocheret færøsk laksefilet med sauce mousseline, crispy blomkål og crudite, ristede istede pimonte hasselnødderog micro wasapi karse
Marinerede kæmperejer vendt i hummerdressing med syltede æbler, plukket dansk hjertesalat
og smørstegt rugbrødsknas
Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel
2. SERVERING
Rosmarinstegte kyllingebryster, danske Supreme
Grønne asparges med syltede cherrytomater, cremet feta, urtevinaigrette og sprød parmesan-knas
3. SERVERING
Dansk Gastro kalvesteg vendt med persille-marinade
Cesar salat af mini dansk romaine, 12 års parmesan, croutoner og the kitchen spicy cesardressing
Små ovnstegte kartofler med citron, hvidløg og rosmarin
Bearnaise-creme, serveres kold
4. SERVERING
Rig chokoladekage af 70% Valhrona, toppet med cremet bailey chokolademousse,
nøddecrumble og friske hindbær
Eller
Rabarber-trifli i små glas med nødde-choco crumble friske bær og vanillecreme
Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel
PRIS
vegetarmenu
EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
1. SERVERING
Vegan lox af rimet og grillet gulerod med røget paprika, cremet citron-soya mousselinsauce,
ristede pimonte hasselnødder og skud af micro green wasapi karse
Grillet sprød hjertesalat med grillet pistache-creme, citron
og flagesalt, tørret kornblomst-ost og saltristede pistachekerner
Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel
2. SERVERING
Chili sin carne spring roll med linser, ristede kikærter, søde kartofler, chili og purløgsmayo
Blancherede grønne asparges med olivenolie, soya-aioli med fermenteret sesam
Syltede små bagte tomater med persille
3. SERVERING
Quinoa-kugler med blomkål, edamame og sellerifrø
Tomat-raqout med basillikum og cherrytomat, bøgehattesvampe confiteret i timian
Cesar salat af mini romainsalat, cashew-dressing og capers, toppet med oreganobagt tufo
4. SERVERING
Citronkage med sesam, soyacreme, solbærpuré og friske hindbær
Buffeten i moderne klæder
Her har du alt gastronomi til en hel aften eller frokost.
Vi har lavet en opdatering af den gamle buffet og taget det gode med og tilsat lidt af det nye.
Som noget nyt er Maden delt op i 4 serveringer som på restauranten. Vi lægger også op til at man nyder maden ved bordet i ro og mag.
Maden er anrettet til at servere ved bordet passende til antal personer.
byt ud eller tilkøb
Byt ud betyder: byt et tilsvarende emne ud i menuen
Tilkøb betyder: at man køber en ret mere til menuen
-
Vitello tonatto byt ud 0 kr. /tilkøb 55kr.
tunsauce-parmesan-friteret kapers-citronolie
-
Broccolisalat byt ud 0 kr. /tilkøb 35 kr.
sprød peber-æble-ristede solsikkekerner-honningdressing
-
stegt Oksemørbrad byt ud 30 kr. /tilkøb 75 kr.
kryddersmør-ramsløg-citron
-
stegt færøsk laks byt ud 20 kr. /tilkøb 55kr.
urtesmør-grillet citron
en lille gratis forkælelse fra kokken
Inden jeres 3 retteres gourmet menu starter, vil vi gerne byde på en lille cannape
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
1 servering
Vi starter med en hilsen fra havet
– Citron rimet laks – Ærte og ramsløg pure-knuste mandler
– Chili rejer – marineret salat – Lime emultion – sprød æble
– Koldhævet surdejsbrød med stenmalet fuldkornsmel
2 servering
Mark og fugl mødes
– Spidskålsalat-blomkålscrutdite-sprød agurk- tranebærknas-ymerdressing
– Stegte danske kyllingbryster-rosemarinpesto
– Hjemmelavet sauce tartar
3 servering
Kildegården i Italien
4 servering
Choko i Choko
– Trøffel chokokage-mørk nøddecrumble-bær-chokoskum
“Vi kan selvfølgelig lave det som den buffet i kender, så siger i bare det. “
Hvad siger vores kunder
Michael Rantzau Rasmussen
Ejer
Bliv ringet op om en uforpligtende snak om catering, eller en prøvesmagning.
Vi står klar til at hjælpe jer med den perfekte cateringløsning til receptionen, jubilæet eller en anden særlig begivenhed. Har I spørgsmål eller brug for sparring, ringer vi gerne op til en gratis og uforpligtende snak. Sammen finder vi frem til den menu og løsning, der passer bedst til jeres behov og budget
– helt uden pres eller forpligtelser.
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Det er muligt at bestille levering af menuen.
Alt er helt klart og menuen Leveres på pæne porcelænsfade.
Det varme mad leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi sender faktura mandagen før arrangementet.
Faktura betales inden arrangement.
Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)
Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag.
Vores chauffør bærer maden ind til der hvor i skal bruge den
Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.
Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101
Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.
Alle fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00
VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering
Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.
Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.
Alt maden er klar til servering når du modtager den
Du skal blot:
– Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
– Komme ske og gaffel i alle fadene
Kold levering:
– Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød
Varm levering:
– Du skal skære evt. kød
– Skære det friskbagte brød
Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.
Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
Catering til erhverv
Receptioner & Jubilæum
Få leveret lækkert mad og god service til dine næste receptioner eller jubilæum.