Trustpilot bedømmelse
4.5

Catering

Italiensk buffet 2020

COVId19 udvalg

Vi kan godt lave buffet/menu til lørdag og søndag. 

Det kan afhentes Fredag, med instruks til opvarmning og anretning.

Man er altid velkommen til at ringe og snakke med os i denne lidt svære tid. Så kan vi prøve at sammesætte noget der passer til jeres behov.

Hilsen Køkkenteamet The Kitchen

Det kolde

Ceviche af Færøsk laks “råmarineret med citron” med Rucola & Citronolie fra Capri

Vitello tonato af Håndskåret Kalvecarpaccio af Dansk gastro kalv med tundressing, parmesan og friteret kapers

Salat Caprese af cherrytomat med Bøffel Mozzeralla, Pesto & marineret Salat

”Pasta Franchaise” med ristede Karl Johan confiteret Svampe, frisk Persille & masser af Parmesan

Lufttørret Skinke ”Crudo”

Salami Picante

Store grønne Dolce Oliven

Kold sauce grebiche “Italiensk persillepesto med feta”

Det varme

Helstegt Kalvesteg vendt i Citron, Hvidløg & Timiansalt

Porchetta – helstegt Rosmarinfarseret Svinesteg

Rosmarinbagte Kartofler

Osten & Desserten

Italienske Oste – Peccorino & Tallegio med Figner

Tiramisu med Tia Maria – den lokale kaffelikør

Buffeten serveres med hjemmebagt Foccacie med Havsalt & Rosmarin

Små børn

Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-

Børn 7 – 10 år: minus 50 % af buffetpris (gælder kun ved konfirmationsbuffeten ikke ved 3-retters menuen).

Børn 3 – 6 år: Stegte frikadeller og kyllingespyd. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet. De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem. Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.

Leveres anrettet på pæne hvide porcelænsfade.

Det varme mad (markeret ovenfor med *) leveres i termokasser.

Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.

Man skal selv stå for udskæring af kødet.

Vi anbefaler, at alle retter på buffeten serveres på samme tid, dog serveres desserten separat afslutningsvis.

Har man tilkøbt tallerkenanretning af forretten, bør forretten serveres separat til start.

Der er altid ”rigeligt” med mad på vores buffeter (også af kødet), så ingen burde gå sultne fra bordet.

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Send os en forespørgsel eller din bestilling her.

👨‍🍳 Uge 04: mandag. 25.    fredag. – D. 29. Jan. 

Mandag
Tikka masala med kyllingefilet, stegte grøntsager og ris

Tirsdag
Thailansk Paneang curry med stegt oksekød, kafir lime, stegte peber i cremet kokkos sauce serveret med ris

Onsdag
“Wok amok” med marineret bertels gris, et hav af grøntsager og ris

Torsdag
Fransk Rottiserie kylling, blandede salater, forskellige kartofler, dressinger, saucer. (Se priser under kylling) skal forudbestilles)

Fredag

Farseret dansk kylling med hvedekernerisotto, stegte svampe og brændt porre

The Kitchen

👨‍🍳 Uge 04: mandag. 25.    fredag. – D. 29. Jan. 

Mandag
Tikka masala med kyllingefilet, stegte grøntsager og ris

Tirsdag
Thailansk Paneang curry med stegt oksekød, kafir lime, stegte peber i cremet kokkos sauce serveret med ris

Onsdag
“Wok amok” med marineret bertels gris, et hav af grøntsager og ris

Torsdag
Fransk Rottiserie kylling, blandede salater, forskellige kartofler, dressinger, saucer. (Se priser under kylling) skal forudbestilles)

Fredag

Farseret dansk kylling med hvedekernerisotto, stegte svampe og brændt porre

The Kitchen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.