Catering
Italiensk buffet 2020
COVId19 udvalg
Vi kan godt lave buffet/menu til lørdag og søndag.
Det kan afhentes Fredag, med instruks til opvarmning og anretning.
Man er altid velkommen til at ringe og snakke med os i denne lidt svære tid. Så kan vi prøve at sammesætte noget der passer til jeres behov.
Hilsen Køkkenteamet The Kitchen
Det kolde
Ceviche af Færøsk laks “råmarineret med citron” med Rucola & Citronolie fra Capri
Vitello tonato af Håndskåret Kalvecarpaccio af Dansk gastro kalv med tundressing, parmesan og friteret kapers
Salat Caprese af cherrytomat med Bøffel Mozzeralla, Pesto & marineret Salat
”Pasta Franchaise” med ristede Karl Johan confiteret Svampe, frisk Persille & masser af Parmesan
Lufttørret Skinke ”Crudo”
Salami Picante
Store grønne Dolce Oliven
Kold sauce grebiche “Italiensk persillepesto med feta”
Det varme
Helstegt Kalvesteg vendt i Citron, Hvidløg & Timiansalt
Porchetta – helstegt Rosmarinfarseret Svinesteg
Rosmarinbagte Kartofler
Osten & Desserten
Italienske Oste – Peccorino & Tallegio med Figner
Tiramisu med Tia Maria – den lokale kaffelikør
Buffeten serveres med hjemmebagt Foccacie med Havsalt & Rosmarin
Små børn
Sprøde Grøntsagstænger, saftige Frikadeller & hjemmelavet Chokolademousse á Kr. 95.-
Børn 7 – 10 år: minus 50 % af buffetpris (gælder kun ved konfirmationsbuffeten ikke ved 3-retters menuen).
Børn 3 – 6 år: Stegte frikadeller og kyllingespyd. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Buffetanrettes på pæne fade, lige til at stille på bordet. De lune retter leveres i termokasser, eller du kan vælge selv at varme dem. Buffetanret de kolde og varme retter samtidig, således at gæsterne tager lidt af det hele. Desserten buffetanrettes for sig.
Leveres anrettet på pæne hvide porcelænsfade.
Det varme mad (markeret ovenfor med *) leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Vi anbefaler, at alle retter på buffeten serveres på samme tid, dog serveres desserten separat afslutningsvis.
Har man tilkøbt tallerkenanretning af forretten, bør forretten serveres separat til start.
Der er altid ”rigeligt” med mad på vores buffeter (også af kødet), så ingen burde gå sultne fra bordet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
Send os en forespørgsel eller din bestilling her.
👨🍳 Uge 04: mandag. 25. fredag. – D. 29. Jan.
Mandag
Tikka masala med kyllingefilet, stegte grøntsager og ris
Tirsdag
Thailansk Paneang curry med stegt oksekød, kafir lime, stegte peber i cremet kokkos sauce serveret med ris
Onsdag
“Wok amok” med marineret bertels gris, et hav af grøntsager og ris
Torsdag
Fransk Rottiserie kylling, blandede salater, forskellige kartofler, dressinger, saucer. (Se priser under kylling) skal forudbestilles)
Fredag
Farseret dansk kylling med hvedekernerisotto, stegte svampe og brændt porre
The Kitchen
👨🍳 Uge 04: mandag. 25. fredag. – D. 29. Jan.
Mandag
Tikka masala med kyllingefilet, stegte grøntsager og ris
Tirsdag
Thailansk Paneang curry med stegt oksekød, kafir lime, stegte peber i cremet kokkos sauce serveret med ris
Onsdag
“Wok amok” med marineret bertels gris, et hav af grøntsager og ris
Torsdag
Fransk Rottiserie kylling, blandede salater, forskellige kartofler, dressinger, saucer. (Se priser under kylling) skal forudbestilles)
Fredag
Farseret dansk kylling med hvedekernerisotto, stegte svampe og brændt porre
The Kitchen