3 RETTERS GOURMET MENU - Erhverv
TheKitchen – Bestil 3 retters gourmet ud af huset
Vi leverer en god og smagfuld 3-retters gourmetmenu til erhvervsarrangementer som firmafester, kundemiddage, jubilæer eller andre særlige begivenheder.
Hver ret er nøje sammensat med fokus på kvalitet, sæsonens råvarer og æstetisk præsentation.
Ønsker I at høre mere? Vi ringer gerne op til en gratis og uforpligtende snak, hvor vi sammen finder den perfekte gourmetmenu til jeres arrangement.
- Bestil en uge før
- 3 retters menu
- God mad
- Bar & drikkelse
- Servering
- Garderobe
3 RETTERS GOURMET MENU
EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
FORRET
Spicy luksus tuntartar, avokadocreme og rimet agurk, sprød sesam,
syrlig lime-yuzo dressing og skud af micro green wasapi karse.
HOVEDRET
Dansk gastro kalvemørbrad – helstegt med kryddersmør (kunden skærer selv)
Tomatiseret pebersauce på 3 slags peber og kalvefond
Kartoffeltærte med karamelliseret løg, gratineret med unika havgusost
Lammefjordsgulerod glaseret med demi glace og urter
DESSERT
Chokoladefondant med smeltende chokolademidte
Vanillefløde is fra Rye Å Ismejeri, ristet nøddecrumble, syltet blåbærkompot med citron-noter
Eller
Chokoladebar med fyld af syrlig passionsmousse, hvid chokocreme, friske hindbær,
drysset med hvid chokoladesne
Eller
Frisk citron-tærte i sprød tærtebund fyldt med fløjlsblød citroncreme og vanilleis fra Rye Å Ismejeri
Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel
PRIS
vegetarmenu
EN LILLE FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
FORRET
Vegan lox af rimet og grillet gulerod med røget paprika, cremet citron-soya mousselinsauce,
ristede pimonte hasselnødder og skud af micro green wasapi karse
HOVEDRET
Chili sin carne spring roll med linser, ristede kikærter, søde kartofler, chili og purløgsmayo
Blancherede grønne asparges med olivenolie, soya-aioli med fermenteret sesam
Syltede små bagte tomater med persille
DESSERT
Citronkage med sesam, soyacreme, solbærpuré og friske hindbær
Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel
Levering i hele storkøbenhavn
Bestil senest 1 uge før
Du kan ændre kuvertantal helt frem til en uge før
Anrettes på stentøjsfade
Hvad siger vores kunder
Michael Rantzau Rasmussen
Ejer
Bliv ringet op om en uforpligtende snak om catering, eller en prøvesmagning.
Vi står klar til at hjælpe jer med den perfekte cateringløsning til receptionen, jubilæet eller en anden særlig begivenhed. Har I spørgsmål eller brug for sparring, ringer vi gerne op til en gratis og uforpligtende snak. Sammen finder vi frem til den menu og løsning, der passer bedst til jeres behov og budget
– helt uden pres eller forpligtelser.
Vi står klar til at hjælpe dig
- Prøvesmagning
- Bestil en uge før
- Lad os om catering & servering
Kok
Ved arrangementer over 20 personer anbefaler vi at booke en kok med til at tilberede og anrette maden.
pris kok 350.- pr.time min. 4 timer
Serverings personale
Det er også muligt at bestille vores erfarende servering personale.
1 stk. op til 20 personer. 2 stk. op til 40 personer o.s.v.
pris pr. tjener 250.- pr.time min. 4 timer
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Det er muligt at bestille levering af menuen.
Alt er helt klart og menuen Leveres på pæne porcelænsfade.
Det varme mad leveres i termokasser.
Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.
Man skal selv stå for udskæring af kødet.
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi sender faktura mandagen før arrangementet.
Faktura betales inden arrangement.
Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)
Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag.
Vores chauffør bærer maden ind til der hvor i skal bruge den
Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.
Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101
Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.
Alle fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00
VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering
Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.
Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.
Alt maden er klar til servering når du modtager den
Du skal blot:
– Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
– Komme ske og gaffel i alle fadene
Kold levering:
– Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød
Varm levering:
– Du skal skære evt. kød
– Skære det friskbagte brød
Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.
Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris