fbpx

3 RETTERS GOURMET MENU - Erhverv

Catering til 3 retters gourmet menu

TheKitchen – Bestil 3 retters gourmet ud af huset

Vi leverer en god og smagfuld 3-retters gourmetmenu til erhvervsarrangementer som firmafester, kundemiddage, jubilæer eller andre særlige begivenheder. 

Hver ret er nøje sammensat med fokus på kvalitet, sæsonens råvarer og æstetisk præsentation.

Ønsker I at høre mere? Vi ringer gerne op til en gratis og uforpligtende snak, hvor vi sammen finder den perfekte gourmetmenu til jeres arrangement.

3 RETTERS GOURMET MENU

EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton


FORRET
Spicy luksus tuntartar, avokadocreme og rimet agurk, sprød sesam,
syrlig lime-yuzo dressing og skud af micro green wasapi karse.


HOVEDRET
Dansk gastro kalvemørbrad – helstegt med kryddersmør (kunden skærer selv)
Tomatiseret pebersauce på 3 slags peber og kalvefond
Kartoffeltærte med karamelliseret løg, gratineret med unika havgusost
Lammefjordsgulerod glaseret med demi glace og urter


DESSERT
Chokoladefondant med smeltende chokolademidte
Vanillefløde is fra Rye Å Ismejeri, ristet nøddecrumble, syltet blåbærkompot med citron-noter

Eller

Chokoladebar med fyld af syrlig passionsmousse, hvid chokocreme, friske hindbær,
drysset med hvid chokoladesne
Eller

Frisk citron-tærte i sprød tærtebund fyldt med fløjlsblød citroncreme og vanilleis fra Rye Å Ismejeri

Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel

PRIS

vegetarmenu

EN LILLE FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden menuen starter, byder vi på en lille canapé bestående af:
Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton

 

FORRET
Vegan lox af rimet og grillet gulerod med røget paprika, cremet citron-soya mousselinsauce,
ristede pimonte hasselnødder og skud af micro green wasapi karse

HOVEDRET
Chili sin carne spring roll med linser, ristede kikærter, søde kartofler, chili og purløgsmayo

Blancherede grønne asparges med olivenolie, soya-aioli med fermenteret sesam

Syltede små bagte tomater med persille

DESSERT
Citronkage med sesam, soyacreme, solbærpuré og friske hindbær

Serveres med hjemmebagt foccaciabrød af Mejnerts Mølle-mel

Levering i hele storkøbenhavn

Bestil senest 1 uge før

Du kan ændre kuvertantal helt frem til en uge før

Anrettes på stentøjsfade

Hvad siger vores kunder

Michael Rantzau Rasmussen

Ejer

Bliv ringet op om en uforpligtende snak om catering, eller en prøvesmagning.

Vi står klar til at hjælpe jer med den perfekte cateringløsning til receptionen, jubilæet eller en anden særlig begivenhed. Har I spørgsmål eller brug for sparring, ringer vi gerne op til en gratis og uforpligtende snak. Sammen finder vi frem til den menu og løsning, der passer bedst til jeres behov og budget

– helt uden pres eller forpligtelser. 

Vi står klar til at hjælpe dig

3 retters menu, med service og drikkelse

Kok

Ved arrangementer over 20 personer anbefaler vi at booke en kok med til at tilberede og anrette maden.

pris kok 350.- pr.time min. 4 timer

Serverings personale

Det er også muligt at bestille vores erfarende servering personale.

1 stk. op til 20 personer. 2 stk. op til 40 personer o.s.v.

pris pr. tjener 250.- pr.time min. 4 timer

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken. Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. Prisen for en kok er for minimum 4 timer. kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Det er muligt at bestille levering af menuen. 

Alt er helt klart og menuen Leveres  på pæne  porcelænsfade.

Det varme mad  leveres i termokasser.

Porcelænsfadene og termokasserne er til udlån, og de skal tilbageleveres umiddelbart efter arrangementet.

Man skal selv stå for udskæring af kødet.

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Vi sender faktura mandagen før arrangementet.

Faktura betales inden arrangement.

Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)

Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag. 

Vores chauffør bærer maden ind til der hvor i skal bruge den

Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.

Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101

Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.

Alle fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00

VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering

Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.

Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.

Alt maden er klar til servering når du modtager den

Du skal blot:
– Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
– Komme ske og gaffel i alle fadene

Kold levering:
– Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød

Varm levering:
– Du skal skære evt. kød
– Skære det friskbagte brød

Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.

Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.

Om det er  en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. 

Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. 

Prisen for en kok er for minimum 4 timer.

kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker. 

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Catering til virksomheder

Glade Trustpilot kunder
+ 0
Års erfaring
+ 0
Catering til over virksomheder
+ 0

Receptioner & Jubilæum

Få leveret lækkert mad og god service til dine næste receptioner eller jubilæum.

Firmafest

Stå klar med mad, service og drikkelse, til din næste firmafest.

Social dining

Fællesspisning, hvor god mad og samvær er i fokus.

Tapas

Småretter serveret som hyggelig og varieret fællesspisning.