fbpx

3 RETTERS GOURMET MENU

3 RETTERS GOURMET MENU

PERFEKT TIL GÆSTER I WEEKENDEN ELLER ANDRE HYGGELIGE ANLEDNINGER

Vi har forberedt det alt hvad der kan forberedes, og menuen leveres som et nemt samlesæt med instrukser til opvarmning og anretning lige som vores nytårskoncept. Det er selvfølgelig også muligt at booke en kok til at klare alt køkkenarbejdet. 

Bestil senest 1 uge før

Nem guide til at varme og anrette menuen

LEVERES I ENGANGSEMBALLAGE 

Bestil her

Udfyld formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01

Menuen

Forretter

Forret 1

Smør pocheret kulmulefilet med syrlig mousselin creme

Stegt spidskål med æble og dild, grøn olie og wasapi karse (i potte)

Forret 2

Tun cerviche af yellowfin tun, rødløg, lime, chili, agurk, peberfrugt, avokadocreme og
wasapi urter

Forret 3

Kalve Carppacio med trøffelcreme og parmesan

Hovedret

Stegt oksemørbrad med ”peberrub”

Portvinsglace

Knust kartoffelbrud med med urtesmør.

Sommer grønt 1 maj – 30 oktober: grønne asparges med glaceret perleløg 

Vinter grønt 1 November – 30 April: Løgpuré og stegt selleri

Fiske hovedret

Stegt kulmulefilet
Beurre blanc sauce, knasende sawoy- og spidskål.

Kartoffelbrud og ristede knuste Pimonte hasselnødder

Dessert

Dessert 1

Hvis chokolade panacotta i glas med rabarberkompot, hvid chokoladesne og mynte

Dessert 2

Chokofondant med vanillieis og syltede jordbær

Dessert 3
Chokobar med passionsfrugtmousse, havrecrumble og bærkompot

EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN

Inden I påbegynder jeres 3 retteres gourmet menu, vil vi gerne byde på en lille cannapé; Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton

Dét er rart at vide

Sådan tilbereder og anretter du maden

Tryk på linket nedenfor og modtag din guide til at tilberede og anrette menuen

Vejledning til 3-Retters gourmet menu 2023

Bestil her

Bestil ved at udfylde formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01

Levering i hele storkøbenhavn

Bestil senest 1 uge før

Du kan ændre kuvertantal helt frem til en 5 dage før arrangementet

Anrettes på flotte stentøjsfade

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.

Vi sender faktura mandagen før arrangementet.

Faktura betales inden arrangement.

Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)

Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag. 

Vores chauffør bære maden ind til der hvor i skal bruge den

Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.

Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101

Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.

Alle Fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00

VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering

Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.

Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.

Alt maden er klar til servering når du modtager den

Du skal blot Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel

Komme Ske og gaffel i alle fadene

Kold levering: Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød

Varm levering: Du skal skære evt. kød

Skære det friskbagte brød

Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.

Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne

Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.

Om det er  en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster. 

Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant. 

Prisen for en kok er for minimum 4 timer.

kr. 350 pr. time

Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events –  I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker. 

Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%

pris serveringspersonale i min. 4 timer.

kr. 250 pr. time

Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.

Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.

Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-

Få hjælp derhjemme.

Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.

Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris

Har du nogen spørgsmål?

Ligger du inde med spørgsmål? Så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan kontakte os på:

Tlf: +45 88 44 11 01

mail: mad@thekitchen.dk

VI SERVERE OGSÅ...

Her finder du vores mest solgte cateringtilbud

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.