3 RETTERS GOURMET MENU
3 - 4 RETTERS GOURMET MENU
Løft din fest til nye højder med en unik, skræddersyet menu, der er lidt udover det sædvanlige. Vi tilbyder både 3- og 4-retters tallerkenanrettede menuer, lavet med de allerbedste råvarer og tilberedt af vores dygtige kokke. Vores professionelle kokke og tjenere er med dig hele vejen og sørger for, at din fest forløber glat og elegant. Lad os tage os af detaljerne, så du kan fokusere på at nyde din fest!
Bestil senest 1 uge før
Nem guide til at varme og anrette menuen
LEVERES I ENGANGSEMBALLAGE
Bestil her
Udfyld formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01
Menuen
Forret
Tuntatar med avokado
Fint hakket Tatar af luksus tunfilet rørt med cayenne chiliolie og skalotteløg,
avokadocreme med rimet agurk, Sprød sesam, syrlig lime-yuzo dressing
skud af micro green wasapi karse
Serveret med hjemmebagt foccacia på mejnerets mølle mel.
Hovedret
Gastro kalvemørbrad
Dansk gastro kalvemørbrad helstegt med kryddersmør (kunden skære selv)
Tomatiseret pebersauce lavet på 3 slags peber og kalvefond
Kartoffeltærte med karmalisseret løg og gratineret med unika havgus ost
Gulerod fra lammefjorden glaceret med demi glace og urter
Alternativ Fiske hovedret
Filet af Laks
StegtLakse filet fra de kolde farvande omkring Færøerne
Citron beurre blanc sauce pisket op med smør
Kartoffetærte med karmalisseret løg og gratineret med unika havgus ost
Gulerod fra lammefjorden glaceret med demi glace og urter
Dessert
Chokoladefondant
Bagt chokoladefondant med smeltende chokoladekerne
Vaniljefløde is fra rye å ismejeri
Nøddecrumble lavet på smørristede nødder og farin
Syltet blåbærkompot med citron noter
Eller
Chokoladebar
Hjemmestøbt Chokolade-Bar med fyld af syrlig passionsmousse
Hvid chokoladecreme
Friske hindbær drysset med hvid chokolade sne
Eller
Citron tærte
En frisk og syrlig citron-tærte i sprød, smøragtig tærtebund
fyldt med en silkeagtig, fløjlsblød citroncreme
Vaniljefløde is fra rye å ismejeri
EN LILLE GRATIS FORKÆLELSE FRA KOKKEN
Inden I påbegynder jeres gourmet menu, vil vi gerne byde på en lille cannapé; Lakserilette rørt med ramsløg, piment og dild på surdejscruton
Ekstra muligheder
PRIS
Dét er rart at vide
- Bestil nu og ret og betal op til 7 dage før
- På søndage er bestillinger begrænset bestillinger med minimum 40 kuverter
- Pris på evt. levering beregnes ved bestilling
Sådan tilbereder og anretter du maden
Tryk på linket nedenfor og modtag din guide til at tilberede og anrette menuen
Bestil her
Bestil ved at udfylde formularen eller ring til mig på +45 88 44 11 01
Levering i hele storkøbenhavn
Bestil senest 1 uge før
Du kan ændre kuvertantal helt frem til en 5 dage før arrangementet
Anrettes på flotte stentøjsfade
Ofte stillede spørgsmål (FAQ)
På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.
Bestilling skal ske i god tid, og senest en uge før arrangementets afholdelse.
Vi sender faktura mandagen før arrangementet.
Faktura betales inden arrangement.
Vi levere i hele storkøbenhavn (eller spørg hvis andet sted)
Vi levere mellem 11.00 og 19.00 mandag til lørdag.
Vores chauffør bære maden ind til der hvor i skal bruge den
Vi anbefaler at levere maden 1 time før Spisetidspunktet.
Hvis vi er forsinket ring på tlf. 88441101
Alt maden leveres anrettet i vores flotte fade og skåle lige til at sætte på bordet.
Alle Fade og kasser afleveres tilbage i rengjort stand til The Kitchen, Trørødvej 68, 2950 Vedbæk.
Efterfølgende hverdag mellem 09.00 – 20.00
VI tilbyder også afhentning af fade og kasser for samme pris som levering
Varm levering, maden kan holde sig i max. 1½ time i varmekasse.
Kold levering, du varmer selv det lune efter anvisning.
Alt maden er klar til servering når du modtager den
Du skal blot Tage filmen af maden og tørre evt. kanter efter kørsel
Komme Ske og gaffel i alle fadene
Kold levering: Opvarme det lune efter vejledning og skære evt. kød
Varm levering: Du skal skære evt. kød
Skære det friskbagte brød
Vi prøver at imødekomme de fleste ønsker.
Tillæg kan forekomme ved udskiftning i retterne
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken.
Om det er en parmiddag, fødselsdag, bryllup, en aften med drengene/pigerne eller et større selskab så vil vi altid anbefale at have en kok med hvis man ønsker at nyde tiden med sine gæster.
Lej en kok og få en storslået madoplevelse som var det din egen restaurant.
Prisen for en kok er for minimum 4 timer.
kr. 350 pr. time
Vi har et dygtigt team af serverings personale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events – I vil derfor altid være sikre på at det personale i booker lever op til jeres ønsker.
Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så man kan nyde den store dag 100%
pris serveringspersonale i min. 4 timer.
kr. 250 pr. time
Børn 7 – 10 år: minus 30 % af menuens pris.
Børn 3 – 6 år: Stegte Kyllingecrisp. Serveres med sprøde grøntsagsstænger med dyppedressing.
Dessert: chokolademousse i bæger. Pris pr. barn DKK 99,-
Få hjælp derhjemme.
Hvis I kunne tænke jer at være til stede for jeres gæster og nyde jeres fest uden at skulle løbe mellem køkken og spisestue, så kan vi bistå med en kok og/eller tjener(e), og I kan nyde dagen i fulde drag og opleve, hvordan jeres vante omgivelser bliver forvandlet til en gourmetrestaurant.
Skal bestilles i god tid. Kontakt os for pris
Har du nogen spørgsmål?
Ligger du inde med spørgsmål? Så tøv ikke med at tage fat i os. Du kan kontakte os på:
Tlf: +45 88 44 11 01
mail: mad@thekitchen.dk
VI SERVERE OGSÅ...
Her finder du vores mest solgte cateringtilbud